Toon, Bea en Mark

Over ons

In 1990 hebben wij, Bea en Toon het bedrijf overgenomen van de ouders van Toon. De moeder van Toon is op deze plek geboren. Zijn ouders hadden hier een gemengd bedrijf met varkens, koeien, kippen en fruit gehad. Nadat we het bedrijf overgenomen hadden met koeien en varkens, zijn we in 1993 helemaal overgestapt op varkens.

  De biggen worden hier geboren en als ze ongeveer 10 weken oud zijn verlaten ze het bedrijf en gaan ze naar een vleesvarkens bedrijf.

We werken samen op het bedrijf met onze oudste zoon Mark. De andere 3 zonen Robert Rick en Ivo. Helpen wanneer het nodig is.

en aantal jaren geleden  zijn we gestart met klassenboeren omdat we graag laten zien en vertellen hoe  er op een boerderij gewerkt en geleefd wordt. En we het belangrijk vinden dat kinderen weten waar hun eten vandaan komt. Daarnaast doen we mee met Boert Bewust, voor een goede verbinding tussen boer en burger.

Nu willen we ook de fietser en wandelaar de mogelijkheid bieden om hier onder het genot van een drankje wat informatie te geven over wat wij doen op onze boerderij.

We zijn trots op ons bedrijf en willen dit in de omgeving  uitstralen. Wij werken met trots en passie, met oog voor dier en de omgeving. Wij produceren met  zorg  ons voedsel.op een verantwoorde manier. Heb je vragen over onze manier van werken? Spreek ons dan gerust aan!

Bekijken